INTAKE

In therapie gaan is een hele stap.
Ik vind het daarom belangrijk dat je je veilig voelt bij mij, veilig om je te openen en te delen waar je mee worstelt.
Na de intake waarin we met elkaar kennis maken, onderzoeken of er een ‘klik’ is en jij aangeeft wat je graag wilt bereiken, stellen we samen een behandelplan op. Ik begeleid je daarna verder in je proces. We werken met jouw inbreng en met wat zich aandient in het hier-en-nu. We evalueren, kijken waar je staat en bepalen zo de route. Ik sluit aan bij waar jij bent, werk integratief, op de manier die het beste bij jou past.
Voor mij begint ons traject bij de kennismaking. Wanneer we tot de conclusie komen dat ik voor jou niet de geschikte persoon ben om je verder te helpen, breng ik deze eerste sessie niet in rekening.

PRAKTIJK

De praktijk is gevestigd in het Praktijkenhuis aan de Leidenweg 5 in Arnhem. Mijn werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en anders in de straat. Met openbaar vervoer is het 12 minuten lopen vanaf station Arnhem-zuid. Een aantal buslijnen gaat naar de Hollandweg, vanaf daar is het nog 5 min. lopen.

Sessies
Soms zijn 8 à 12 sessies voldoende, soms is een langer traject nodig. Een sessie van een uur kost € 60,-. Omdat ik nog in opleiding ben, worden de sessies niet vergoed door de zorgverzekeraar. Vandaar dat ik werk met een gereduceerd tarief. Als therapeut in opleiding waarborg ik mijn kwaliteit door te werken onder supervisie.

REGISTRATIES

Ik ben geregistreerd bij de VIT, Vereniging van Integraal Therapeuten, registratienr. 632.19.S.
Verder heb ik een SKJ-registratie als jeugd- en gezinsprofessional,  registratienr. 140004961.

Klacht- en tuchtrecht
Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn dan hoor ik dat natuurlijk graag van jezelf, zodat we er samen over in gesprek kunnen gaan.
Komen we er samen toch niet uit, dan kun je een beroep doen op een klachtenfunctionaris die je bij kan staan. Dit valt onder het klachtrecht van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Hiervoor kun je contact opnemen met de beroepsvereniging VIT. In navolging van deze wet ben ik ook aangesloten bij een geschilleninstantie, de SCAG, Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg.

“WAT  GEEN  PLEK  KRIJGT,  IS  OVERAL…