OVER MIJ

Mijn passie is mensen te zien groeien in voluit leven! Ze steeds meer te zien worden wie ze mogen zijn, zodat ze meer vrede, vreugde en verbinding kunnen ervaren. Hoe mooi is dat!

Ik ben getrouwd met David en trotse moeder van vier opgroeiende kinderen in de leeftijd van jong schoolkind tot bijna adolescent. Ik vind het heerlijk mijn hart te delen met anderen, houd van lezen, ben graag buiten en geniet van de zon, van wandelen en fietsen, in de natuur zijn. Anderen ervaren mij als iemand bij wie het veilig is, die echt, bewogen, open en oordeelvrij is. Mijn christelijke levensovertuiging vormt de basis van mijn zijn en kleurt hoe ik naar mensen kijk.

Na mijn opleiding tot sociaal pedagogisch hulpverlener heb ik 14 jaar gewerkt als individueel- en gezinsbegeleider van jongeren en volwassenen met diverse problematiek, waaronder autisme, AD(H)D en persoonlijkheidsproblematiek.

In 2012 ben ik gestart met de coachopleiding bij Groundwork vanuit het verlangen naar persoonlijke groei en het beter kunnen ondersteunen van andere mensen daarin. Deze opleiding, tot Integratief Coach (SKB gecertificeerd) heb ik afgerond, daarna ben ik verder gegaan met de opleiding tot Integratief Therapeut, dit diploma heb ik in september 2021 behaald. Sinds 2018 werk ik met veel plezier en voldoening in mijn eigen praktijk.