Praktijk

 Voluit Leven

\

Integratief

werkend vanuit het holistische mensbeeld, je bent een mens met lichamelijke, psychische, sociale en spirituele dimensies. Deze beïnvloeden elkaar en vormen één geheel.

\

Integratief

integreren van het gedachtegoed vanuit verschillende psychologische stromingen. Overstijgend kijken en werken. Niet één stroming of één methodiek, maar aansluitend bij jou therapie op maat.

\

Integratief

integratie in de persoonlijkheid, het doel van therapie. Neurologische en psychische integratie leiden naar gezondheid.

Wanneer jij in je kracht staat, kan je je problemen aanpakken en oplossen. ‘De cliënt kan het, weet het en doet het’ is een gevleugelde uitspraak binnen de integratieve therapie. Met behulp van mij en vanuit de relatie die we samen opbouwen uiteraard!

Werkwijze en tarieven

In therapie gaan is een hele stap. Ik vind het daarom belangrijk dat je je veilig voelt bij mij, veilig om je te openen en te delen waar je mee worstelt. Na het intakegesprek waarin we met elkaar kennis maken, onderzoeken of er een ‘klik’ is en jij aangeeft wat je graag wilt bereiken, stellen we samen een behandelplan op. Ik begeleid je daarna verder in je proces. Ik sluit aan bij waar jij bent, werk integratief, op de manier die het beste bij jou past.

Soms zijn 8 à 10 sessies voldoende, soms is een langer traject nodig. We evalueren, kijken waar je staat en bepalen zo de route. Zo lang ik nog in opleiding ben, werk ik onder supervisie.

Een sessie van een uur kost € 50,-. Voor mij begint ons traject bij de kennismaking. Wanneer we tot de conclusie komen dat ik voor jou niet de geschikte persoon ben om je verder te helpen, breng ik deze eerste sessie niet in rekening.

Over mij

Ik ben getrouwd met David en trotse moeder van 4 opgroeiende kinderen in de leeftijd van peuter tot tiener. Ik vind het heerlijk mijn hart te delen met anderen, houd van lezen, ben graag buiten en geniet van de zon, van wandelen en fietsen, in de natuur zijn. Anderen ervaren mij als iemand bij wie het veilig is, die echt, bewogen, open en oordeelvrij is.

Ik ben opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener en heb 10 jaar werkervaring in de ambulante begeleiding binnen de GGZ. Vanuit het verlangen om op een dieper level te werken met mensen, ben ik de opleiding tot christelijk integratief therapeut (CIT) gaan doen bij Groundwork. Ik hoop instrument te zijn voor heling, zodat jij komt tot meer emotionele en mentale heelheid. God is daarin voor mij heel dichtbij en reëel, maar ook als je niets met Hem of het geloof hebt, ben je meer dan welkom!

Ik heb de beschikking over een praktijkruimte aan de Leidenweg 5, dit is in Arnhem zuid. Hier is voldoende gratis parkeergelegenheid.